Produk Kami

Kustomisasi, HARGA JEUNG KAUNTUNGAN LAYANAN

Salaku produsén propésional anu khusus dina produksi lambar busa sareng konvérsi busa, urang gaduh rupa-rupa mesin pengolah busa pikeun nyugemakeun paménta klien tina industri anu béda. Langkung ti 20 taun pangalaman produksi busa, ngaktipkeun kami nyayogikeun produk anu berkualitas sareng jasa anu sugema pikeun klien kami.

  • 15651

Tentang Kami

Parkway Foam Co., Ltd. didirikeun taun 2001 sareng tempatna di Changzhou. Tutuwuhan na ngalangkobkeun 10, 000 méter pasagi sareng kapasitas produksi taunan nyaéta 30, 000 méter kubik. Éta perusahaan anu ngahususkeun dina produksi lambaran karét busa (busa EVA, busa PE, neoprene / CR, busa EPDM) sareng konversi busa (laminating, die cutting, slicing, ukiran, sareng sajabana) pabrikan.

Kauntungan urang

Pangalaman produksi euyeub

Perusahaan urang gaduh sajarah 16 taun, sareng ngagaduhan tim téknis anu berpengalaman sareng tim penjualan anu berpengalaman

Advantage-01

Kauntungan urang

Rupa-rupa alat pamrosésan busa

Kami parantos akumulasi mesin sareng alat pikeun ngahasilkeun sababaraha jinis produk busa pikeun minuhan kabutuhan anu rupa-rupa konsumén kami

Advantage-02

Kauntungan urang

Ngaropea produk numutkeun kabutuhan pelanggan

Kami bakal ngaropea jasa sareng produk anu aranjeunna peryogikeun hiji-hiji numutkeun kabutuhan anu béda-béda konsumén anu béda. Daripada ngan saukur ngajual produk standar.

Advantage-03

Kauntungan urang

Langkung seueur harga sareng jasa jasa

Dibandingkeun sareng padagang sareng perantara, salaku pabrik, urang tiasa langsung masihan pelanggan harga anu paling terjangkau, tapi dina waktos anu sami, kami parantos khusus ngawangun tim anu tiasa dibandingkeun sareng perusahaan perdagangan asing jasa Pelanggan.

Advantage-04
  • parnter (1)
  • parnter (3)
  • parnter (7)
  • parnter (4)
  • zz
  • parnter (5)
  • parnter (6)
  • parnter (2)