Produktet tona

Avantazhet e personalizimit, çmimit dhe shërbimit

Si prodhues profesional i specializuar në prodhimin e fletëve të shkumës dhe konvertimit të shkumës, ne kemi larmi makinerish për përpunimin e shkumës për të kënaqur kërkesat e klientëve nga industri të ndryshme. Më shumë se 20 vjet përvojë në prodhimin e shkumës, na mundësojnë ofrimin e produkteve me cilësi të lartë dhe shërbim të kënaqur për klientët tanë.

  • 15651

Rreth nesh

Parkway Foam Co, Ltd ishte themeluar në vitin 2001 dhe është e vendosur në Changzhou. Impianti mbulon një sipërfaqe prej 10, 000 metra katrorë dhe kapaciteti vjetor i prodhimit është 30, 000 metra kub. Isshtë një kompani e specializuar në prodhimin e fletëve të gomës me shkumë (shkumë EVA, shkumë PE, neoprene / CR, shkumë EPDM) dhe prodhuesit e konvertimit të shkumës (petëzimi, prerja e vdesit, feta, gdhendja, etj.).

Avantazhi ynë

Përvojë e pasur e prodhimit

Kompania jonë ka një histori 16-vjeçare dhe ka një ekip teknik me përvojë dhe një ekip me përvojë të shitjeve

Advantage-01

Avantazhi ynë

Pajisje të ndryshme për përpunimin e shkumës

Ne kemi grumbulluar makineri dhe pajisje për prodhimin e llojeve të ndryshme të produkteve të shkumës për të përmbushur nevojat e ndryshme të klientëve tanë

Advantage-02

Avantazhi ynë

Personalizoni produktet sipas nevojave të klientit

Ne do të rregullojmë shërbimet dhe produktet që u nevojiten një nga një në përputhje me nevojat e ndryshme të klientëve të ndryshëm. Në vend që të shesim thjesht produkte standarde.

Advantage-03

Avantazhi ynë

Më shumë avantazhe të çmimeve dhe shërbimeve

Krahasuar me tregtarët dhe ndërmjetësit, si një fabrikë, ne mund t'u japim klientëve drejtpërdrejt çmimet më të volitshme, por në të njëjtën kohë, ne kemi formuar posaçërisht një ekip që është i krahasueshëm me kompanitë e tregtisë së jashtme Shërbimi ndaj klientit.

Advantage-04
  • parnter (1)
  • parnter (3)
  • parnter (7)
  • parnter (4)
  • zz
  • parnter (5)
  • parnter (6)
  • parnter (2)