Anda di sini: Rumah » Produk » Lembaran buih Eva » Lembaran Buih Eva Anti-Statik

Memuatkan

Kongsi ke:
butang perkongsian facebook
butang perkongsian twitter
butang perkongsian garis
butang perkongsian WeChat
butang perkongsian LinkedIn
butang perkongsian Pinterest
butang perkongsian sharethis

Lembaran busa eva anti-statik

Lembaran buih EVA anti-statik yang buih sel tertutup yang diperbuat daripada etilena vinil asetat dan resin kopolimer yang dicampur.
Ia boleh didapati dalam kepadatan dari 30 kg/m³ hingga 280 kg/m³ dalam pelbagai warna. Buih kami terbentuk dalam acuan, mengakibatkan selimut buih yang berkaitan dengan sel tertutup yang dikenali sebagai bun.

Panjang maksimum, lebar dan ketebalan bun berbeza bergantung kepada ketumpatan busa.
Kita boleh memotong roti ke dalam kepingan ketebalan yang dikehendaki atau membuat bahan itu menjadi bentuk, sekeping atau blok tertentu. EVA dan polietilena adalah bentuk buih sel tertutup yang sama.
  • Buih Eva anti-statik

  • Parkway Foam

Warna:
Saiz:
Kekerasan:
Denisty:
Rintangan:
Ketersediaan:
Kuantiti:


Spesifikasi busa EVA anti-statik :



Ketumpatan:

30 kg/m3 hingga 200 kg/m3

Kekerasan:

15 pantai c hingga 75 pantai c
Rsistance: 103 hingga 10 5 Ω

Saiz:

2000mm x 1000mm

2400mm x 1200mm

Warna:

Hitam, Putih, Biru, Hijau dll.

Struktur Sel:

Sel tertutup / sel terbuka




Rintangan air

Rintangan air

Penebat haba

Rintangan haba

Pulih

Pemulihan tinggi

Anti-penuaan

Anti-penuaan

Rintangan kakisan

Rintangan kakisan

Penebat bunyi

Bukti bunyi


Apakah buih EVA anti-statik?


Buih Eva anti-statik adalah bahan buih sel tertutup dengan permukaan licin, pengedap yang baik dan rintangan air. Pada masa yang sama, ia mempunyai prestasi ringan dan prestasi penebat haba yang baik.

Ia mempunyai kestabilan dimensi yang luar biasa dan ciri pemulihan yang memberikan perlindungan kusyen yang optimum terhadap kesan.

Ia sesuai untuk pembungkusan kusyen, dan ia digunakan dalam banyak aplikasi termasuk komputer, automotif, penyempitan, dan produk rekreasi. Ia sangat sesuai sebagai bahan komponen dalam produk yang memerlukan penyerapan kejutan, kelembapan getaran, penebat, penghalang dan/atau komponen keapungan.



Faedah buih EVA anti-statik

· Sel tertutup

· Sangat ringan

· Tidak kasar

· Mudah dibuat

· Tidak dusting

· Kekuatan yang luar biasa dan rintangan lusuh

· mereka menjadikannya bahan yang ideal untuk pelbagai aplikasi.

· Fleksibiliti

· Tidak tahan cendawan, acuan, reput, dan bakteria

· Tahan air, bahan kimia, pelarut & gris

· CFC percuma

· Tidak berbau

· Keadilan yang sangat baik

· Sangat kos efektif

· Sifat penebat haba yang sangat baik


Aplikasi Lembaran Buih Eva Anti-Statik



Eva Foam squeegees


Eva Foam squeegee

Pita buih eva -1


Eva Foam Tape

Eva lutut pad

Pad lutut buih Eva

Eva Yoga Mat

Eva Foam Yoga Mat



Industri-pisau-pembungkusan-eva-foam-insert



Kotak Alat Eva Foam Masukkan


Produk-JPEG-500X500


Eva Foam Rolls





Siapa kita?


Buih Parkway adalah kilang pengeluaran dan pemprosesan buih terkemuka, kami dapat menyediakan pelbagai produk buih, seperti buih Eva, buih PE, buih neoprene, buih EPDM dan buih NBR.

Pada masa yang sama, kami mempunyai keupayaan pemprosesan maju untuk menukar busa ke dalam produk yang anda perlukan.



Apakah jenis bahan buih yang boleh kita sediakan?


Kita boleh membekalkan: Eva Foam, Pe Foam, Xpe Foam, Ixpe Foam, Cr Foam, Epdm Foam, Neoprene Foam, Sbr Foam, Nbr Foam, Mikro-sel Soft PVC. Kesemua mereka boleh membekalkan lembaran dan roll.



Berapakah kapasiti pemprosesan yang kita ada?


1. Pemotongan - Memotong saiz mengikut permintaan pelanggan

2. Menghindir - Mengiris Ketebalan mengikut Permintaan Pelanggan

3. Laminasi - Laminasi Filem Cair Panas, Laminasi Flame, dan Laminasi Pelekat Sensitif Tekanan

4. Vibrator laser - Mesin pemotongan jenis baru, boleh memotong lukisan busa tanpa acuan terbuka

5. Die Cutting - Buka acuan mengikut reka bentuk anda kemudian pada mulanya, gunakan mesin pemotong mati untuk menghasilkan, ia lebih cepat daripada penggetar laser.

6. Pencetakan mampatan - Mampatan mampatan adalah proses yang kami gunakan untuk pembuatan buih dan buih komposit buih tiga dimensi. Ia adalah proses yang ideal untuk membuat bahagian -bahagian yang mempunyai ciri -ciri yang rumit, memerlukan geometri bahagian yang sangat jelas, mempunyai ketebalan dinding yang berbeza -beza atau perlu ditahan kepada toleransi dimensi kritikal.

7. Mesin Ukiran - Biasanya untuk membuat kotak alat memasukkan dan membungkus sisipan mengikut permintaan klien.

8. Percetakan skrin sutera - cetak logo dan corak pada permukaan produk buih

9. Sokongan pelekat - melekatkan pada permukaan busa dengan kapal. Biasanya menghasilkan pita buih dan produk lain perlu dilekatkan.



Di manakah kemudahan kami berada?


Kilang kami terletak di Changzhou City, Wilayah Jiangsu. Satu jam memandu ke pelabuhan Shanghai.



Bagaimana untuk mendapatkan sampel?


Hantar pertanyaan kepada sales@parkwayfoam.com ,  dengan butiran anda mengenai keperluan busa, kami akan menyemak balasan dalam masa 24 jam.



Sebagai pengeluar profesional busa, kami mempunyai peralatan pengeluaran profesional, pengalaman pengeluaran dan pemprosesan yang kaya, dan dapat memenuhi keperluan pelanggan dalam industri yang berbeza.
Kami komited untuk terus menyediakan produk dan perkhidmatan yang sangat baik kepada pelanggan di seluruh dunia.



Sebelumnya: 
Seterusnya: 

Rujuk pakar busa Parkway anda

Kami membantu anda mengelakkan perangkap untuk menyampaikan kualiti dan menghargai produk buih anda, tepat pada masanya dan bajet.
Maklumat hubungan
  86- 13915032841
   No.16 Taman Perindustrian Qianyang, Bandar Yaoguan, Daerah Wujin, Provinsi Changzhou City Jiangsu China 213011

Produk

Permohonan

Pautan cepat

© Copyright 2025 Parkway Foam Hak Cipta Terpelihara.