Produk Kita

KEBIJAKAN, rega lan kaluwihan SERVICE

Minangka pabrikan profesional sing duwe spesialisasi produksi lembaran umpluk lan konversi umpluk, kita duwe macem-macem mesin pamroses busa kanggo memenuhi panjaluk klien saka macem-macem industri. Luwih saka 20 taun pengalaman produksi busa, mbisakake nyedhiyakake produk sing berkualitas lan layanan sing kepenak kanggo para klien.

  • 15651

Babagan kita

Parkway Foam Co., Ltd. didegaké ing taun 2001 lan dununge ing Changzhou. Tanduran iki jembaré 10, 000 meter persegi lan kapasitas produksi taunan 30, 000 meter kubik. Iki minangka perusahaan khusus kanggo produksi lembaran karet busa (busa EVA, busa PE, neoprene / CR, busa EPDM) lan konversi busa (laminating, die cutting, irisan, ukiran, lsp).

Kauntungan kita

Pengalaman produksi sing sugih

Perusahaan kita duwe sejarah 16 taun, lan duwe tim teknis sing berpengalaman lan tim sales sing berpengalaman

Advantage-01

Kauntungan kita

Macem-macem peralatan pangolahan busa

Kita wis nglumpukake mesin lan peralatan kanggo ngasilake macem-macem jinis produk busa kanggo memenuhi macem-macem kebutuhan para pelanggan

Advantage-02

Kauntungan kita

Ngatur produk miturut kabutuhan pelanggan

Kita bakal ngatur layanan lan produk sing dibutuhake siji-siji miturut macem-macem kebutuhan pelanggan sing beda. Ora mung adol produk standar.

Advantage-03

Kauntungan kita

Keuntungan lan rega layanan luwih akeh

Dibandhingake karo pedagang lan perantara, minangka pabrik, kita bisa langsung menehi rega sing paling terjangkau kanggo para pelanggan, nanging ing wektu sing padha, kita wis nggawe tim khusus kanggo layanan pelanggan perusahaan perdagangan asing.

Advantage-04
  • parnter (1)
  • parnter (3)
  • parnter (7)
  • parnter (4)
  • zz
  • parnter (5)
  • parnter (6)
  • parnter (2)